Från Sagres till Aljezur – Mina tre i topp platser

Från Sagres till Aljezur

– mina tre i topp platser

Från Sagres till Aljezur sträcker dramatiska stränder ut sig. Gyllengula vilar de mellan karga berg till ljudet av Atlantens brus.  Här står vi människor små jämte naturens krafter. Här har jag hittat den del av Algarve som jag tycker om allra bäst.

 

Cabo de São Vicente
Cabo de São Vicente

 

Praia do Monte Clérigo
Praia do Monte Clérigo

 

Praia Beliche
Praia Beliche
Från Sagres till Aljezur – Mina tre i topp platser

2 thoughts on “Från Sagres till Aljezur – Mina tre i topp platser

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>